به قلم میم-حا-کاف، وقتی داشتم دنبال وبلاگ‌های دیگه‌ای می‌گشتم تا باهاشون ارتباط بگیرم و اون‌ها رو به وبلاگ خودم دعوت کنم با یه چیز عجیب و ناراحت کننده روبرو شدم. اینکه ما شهدای خیلی زیادی داریم که به ما انواع و اقسام درس‌های ادب و اخلاق رو یاد دادند و ما زندگیمونو مدیون ایثار اون‌ها هستیم. وقتی می‌گم ایثار فکر کنید اگر یک نفر غریبه بیاد از شما 100 میلیارد تومان، نه؛ 20 میلیون پول بخواهد و بگوید عوضش چیزی در این دنیا عایدت نمی‌شود. ما و من به شخصه این پول را نمی‌دهم. ولی در عوض افرادی بودند که بزرگترین سرمایه زندگیشون رو در طبق اخلاص گذاشتند و رفتند به جبهه برای 80 میلیون ایرانی و در اصل برای زنده ماندن و تداوم حق!

حالا انصاف هست به جای معرفی این شهدایی که در راه حق اینطور ایثار کردند برویم به یک عده سلبریتی شرقی و غربی بها و باج بدهیم؟ انصاف هست؟ وجدان من یکی که قبول نمی‌کند! شما را نمی‌دانم.

ناراحت و عصبانی‌ام ولی این مطالبم را با عرض ادب و احترام تقدیم همه مخاطبان عزیز و به‌خصوص مخاطبان شرقی پسند می‌کنم.

مرگ در دستان توست - آن سوی مرگ!!

شبکه ملی اطلاعات؛ حافظ حریم خصوصی و ضامن آزادی بیان

آزادی بیان برای هر مزخرفی نیست!

ایثار ,رو ,یک ,شرقی ,ناراحت ,انصاف ,ادب و ,حالا انصاف ,  حالا ,انصاف هست ,هست به

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دست نوشته های محمد رضوانی پور طراحی سایت ، سئو ،تبلیغات در گوگل کفپوش سه بعدی علوم هفتم ♡ کتابخانه ی کوچک من ♡ معرفی سیستم های کسب درامد صنایع آرال شیمی گلستان تولید کننده انواع ضدعفونی کننده ها و شوینده هایی ارگانیک موبایل مارکتینگ آشنایی با شرکت ها صدف موزیک| مرجع دانلود آهنگ های جدید