به قلم میم-حا-کاف، وقتی داشتم دنبال وبلاگ‌های دیگه‌ای می‌گشتم تا باهاشون ارتباط بگیرم و اون‌ها رو به وبلاگ خودم دعوت کنم با یه چیز عجیب و ناراحت کننده روبرو شدم. اینکه ما شهدای خیلی زیادی داریم که به ما انواع و اقسام درس‌های ادب و اخلاق رو یاد دادند و ما زندگیمونو مدیون ایثار اون‌ها هستیم. وقتی می‌گم ایثار فکر کنید اگر یک نفر غریبه بیاد از شما 100 میلیارد تومان، نه؛ 20 میلیون پول بخواهد و بگوید عوضش چیزی در این دنیا عایدت نمی‌شود. ما و من به شخصه این پول را نمی‌دهم. ولی در عوض افرادی بودند که بزرگترین سرمایه زندگیشون رو در طبق اخلاص گذاشتند و رفتند به جبهه برای 80 میلیون ایرانی و در اصل برای زنده ماندن و تداوم حق!

حالا انصاف هست به جای معرفی این شهدایی که در راه حق اینطور ایثار کردند برویم به یک عده سلبریتی شرقی و غربی بها و باج بدهیم؟ انصاف هست؟ وجدان من یکی که قبول نمی‌کند! شما را نمی‌دانم.

ناراحت و عصبانی‌ام ولی این مطالبم را با عرض ادب و احترام تقدیم همه مخاطبان عزیز و به‌خصوص مخاطبان شرقی پسند می‌کنم.

مرگ در دستان توست - آن سوی مرگ!!

شبکه ملی اطلاعات؛ حافظ حریم خصوصی و ضامن آزادی بیان

آزادی بیان برای هر مزخرفی نیست!

ایثار ,رو ,یک ,شرقی ,ناراحت ,انصاف ,ادب و ,حالا انصاف ,  حالا ,انصاف هست ,هست به

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ارز دیجیتال بهترین های شیراز تیم نرم افزاری پایگاه سایبری استان خوزستان قیمت سریع پرداخت کتابخانه مجازی فروشگاه فیلتر روغن، هوا، کابین و روغن موتور کارکالا امیر برایس ماه گیسو نجات آب،نجات زندگی